Arki tuli eteen iloisesti juhlan merkeissä, Pikku-Milla täytti 9-vuotta ja oli pyytänyt tallin väkeä paikalle  maanantai-iltana. Ja mehän mentiin... jos on herkkuja tarjolla (tai mitä tahansa syötävää) niin kyllä me perille osataan. Ei ole niin nälkä kun välillä syö :)

Milla sai tallin väeltä lahjaksi Hevoshullu-lehden kotiin tilattuna. Pikku-Milla onneksi ilahtui :) Lehden tilaus sai lehtitädin Hevosmessuilla liikuttumaan ja saatiin synttärisankarille kaikenlaista extraa kylkiäisinä. Tosikateellisia ollaan jo hienosta Polle-viltistä minkä Pikku-Milla lehden myötä saa.

Tunnelma juhlissa oli alusta lähtien kaikkea muuta kuin jäykkä. Herkkujen syömisen lisäksi mm. tansittiin, limbottiin, mentiin tuolileikkiä, väriä, peiliä, "vetokisaa" ja esitettiin tallilla tapahtuvia asioita pantomiimina.

Tanssia Gimmelin tahtiin.

Peili.

"Vetoleikki"

Susa vikeltää.

Sini pesee Raiderin peppua.

Pikku- Milla lyö aitatolppia.

Päivänsankari itse kommentoi iltaa näin: "Nämä oli paremmat kuin lasten bileet!" joten lystikästä siis oli.  Että jos kutsuillasi ei oikein ole menoa niin pyydä Hevosmäen tytöt apuun... Ruokapalkka riittää ja juhlafiilis on taattu :)