Viime viikonloppuna mentiin paikasta toiseen, mutta ehdittiin toki tallillakin olla. Kimi halusi ( lue: huijattiin,pakotettiin ja ylipuhuttiin...) hevosen selkään. Ratsuna oli Keorke ja lajina loppujen lopuksi vikellys. Eikä mennyt ollenkaan huonosti, kuten kuvasta näkyy :) Mainittakoon vielä, että Kimi oli hevosen selässä toista kertaa elämässään.

Sunnuntaina osa porukasta lähti Terhin kuskaamana Alaspäähän kisoihin ja osan taas Kimi vei Tampereelle hevosmessuille. Alaspäässä tallille mainetta ja kunniaa toivat taas Unna ja Melanie, Susa ja Karo sekä Anne ja Melanie. Susa ja Unna starttasivat C- merkin kouluohjelman ja Anne B- merkin vastaavan. Hienosti ratsukoilla Alaspäässä taas meni, hyvä tytöt! Tulokset löytyvät täältä heti kun Alaspään ihmiset saavat ne sinne :)

Unna ja Melanie verryttelemässä.

Susa ja Karo verkkaamassa.

Anne ja Melanie radalla.

 

Tampereen Hevosmessuille tallia edustamaan matkasivat Sini, Mervi, Sanna ja Kimi. Sini oli nukkunut liikaa ja Mervi liian vähän joten välillä olisi voinut luulla porukkaa olevan enemmänkin. Messut järjestettiin nyt ekaa kertaa ja jonkun verran jäi parannettavaa, mutta kaiken kaikkiaan ihan mukava tapahtuma ja kivan monipuolisesti oli hevosasiat edustettuina. Suurimman ilon toivat aasit, joiden luota Sini oli vaikea saada pois ja oli todella lähellä ettei tämä Mimmi- aasi lähtenyt "vahingossa" mukaan. Paikalla oli siis kaikenlaista Suomen Aasiyhdistyksestä Marko Björssiin.

Ostettiin kuitenkin yllättävän vähän mitään, tallille löysimme käteviä loimihenkareita ja muutamat tosi kivat hevosaiheiset aforismitaulut. Lenni sai vielä oranssin harjan, niitä kun näkee harvemmin ja Noku ruskea-pinkin loimen, koska eihän se ole Suomenhevonen eikä mikään jos ei yli kymmentä loimea ole...

Iloista ja väsynyttä porukkaa oli tallimme väki tämän viikonlopun jäljiltä. Aurinkokin paistoi :)