Jopa on taas päivät suhahtaneet.  Nyt ollaan jo melkein pääsiäisessä ja ihan melkein näyttäisi siltä, että talvi on takana ja kevät menossa. Lunta on vielä vähän jokapuolella, mutta kenttä on jo ihan hiekalla! Suomen luonto on ehkä rumimmillaan juuri nyt, kun lumi sulaa, kaikki roskat paljastuvat alta ja jokapuolella on harmaata ja kuraa. Karu totuus paljastui lumen alta myös tarhoissa, voihan elämä mikä työ taas edessä... Ihme että nykyajan laiska ihminen ei ole vielä keksinyt hevosille kakkapussia, jonka voisi virittää hännän alle aamuisin... siinäpä jollekin nerolle liikeidea :)

Viime kuussa meillä kävi liuta tallipaikankatsojia, monenlaisia mielenkiintoisia ihmisiä oli liikkeellä. Joukosta valitsimme mielestämme parhaan, uusi heppa ja ihminen liittyvät tiimiimme kuun vaihteessa. Ikinä ei tiedä miten uusi ihminen talliimme sulautuu, mutta hyvällä fiiliksellä uusia asukkaita odotetaan. Hevosten kanssa harvemmin onkaan mitään ongelmia... :) Chifa lähti tänään uuteen talliin Renkoon, toivotamme Sihvalle ja Niinalle kovasti onnea matkaan. Chifa ehti olla meillä puolitoista vuotta ja toi mukanaan monia mukavia ihmisiä. Jokaisen pidempään olleen hevosen lähteminen on omalla tavallaan aina haikeaa, mutta sellaista se elämä on ja kaikella on aikansa.

Meidän tallilla, niinkuin varmasti kaikilla muillakin talleilla, on vuosien varrella asunut paljon mukavia hevosia ja enemmän ja vähemmän sekopäisiä hevosenomistajia :) Kaikki hevospiireissä liikkuvat tietävät, että ihan täysillä ei meistä moni käy.  Jos kukaan.

Kevättä siis kai nyt vihdoin oikeasti eletään, Lenni valmistautuu Kyvyt Esiin- katselmukseen ja kentälle rakennettiin pieni estekuja Lihapullaa varten. On siitä sitten muutkin pomppineet... varma kevään merkki se :) Sanna teloi ovelasti selkänsä ja niimpä Lihapulla jää Sinin, Mervi ja Tiinan kontolle ainakin ekalla kerralla Sammalistossa. Hienosti Lenni muisti taas hyppäämisen salat ja erityisesti sen että kujan päässä pysähdytään...  Kaura-astialla on ihmeellinen voima :) Lenni Lihapulla siis nähtävissä Sammalistossa tulevana torstaina. Viikonloppuna on myös koulu- ja estekisat Alaspäässä, vielä ei varmuutta ketä sinne lähtee, mutta eiköhän joku ainakin.

Mitähän meillä muuta... Jonna alensi myymälän tuotteet -40% ja sekös aiheutti hysteriaa tallilla. Jokapuolella on enemmän ja vähemmän tarpeellisia kasoja kaikkea hevostavaraa. Pieni shoppailu piristää aina :)

1239060685_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eläinlääkärikin kävi, tässä Essi kuuntelee raspauksen tuloksia.